Ημερήσιος διαγωνισμός

με δώρο δέκα…

Bluetooth FM Transmitter, με φορτιστή αυτοκινήτου

αξίας 39 Ευρώ!

by Onething.gr

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισέ το. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα που θα βρεις παρακάτω μέχρι την λήξη του διαγωνισμού, και να κάνεις like στην σελίδα μας στο facebook! Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου στο διαγωνισμό, θα πρέπει να γίνει η ενέργεια αυτή, πριν την λήξη του παρόντος διαγωνισμού.

 

Ο παρακάτω διαγωνισμός λήγει σε…

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα


Περιγραφή Δώρου:

Κερδίστε το απόλυτο gadget για το αυτοκίνητό σας. Δεχτήτε τις κλήσεις του κινητού σας συνομιλείτε με ανοιχτή ακρόαση, δυνατά, καθαρά και απολαύστε ατελείωτες ώρες μουσικής, χωρίς καμία παρέμβαση στο ηχοσύστημά σας μέσω του δέκτη του ραδιοφώνου. Ταυτόχρονα λειτουργεί και ως Mp3 Player χρησιμοποιώντας κάρτες microSD ή οποιοδήποτε USB memory stick όπου έχετε ήδη αποθηκεύσει την μουσική σας.

Όροι συμμετοχής σε κληρώσεις – διαγωνισμούς

H Επιχείρηση “Most Media” διοργανώνει κατά καιρούς, σειρά από διαγωνισμούς – κληρώσεις), στο www.onething.gr ή και σε άλλα συνεργαζόμενα sites, για δικό της λογαριασμό, ή για λογαριασμό πελατών της, στις οποίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν μέσω της συμπλήρωσης σχετικής φόρμας ηλεκτρονικά προκειμένου να κερδίσουν τα δώρα που θα προκηρύσσονται πριν από κάθε κλήρωση. 

Παρακαλούμε πατήστε εδώ… για να διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το πώς γίνονται οι διαγωνισμοί στην ιστοσελίδα μας.